WellaColor-kilpailun pääpalkinto

Syksyn kilpailussamme pääpalkintona oli hiustenvärjäys ja -leikkaus Wellan syksy/talvi hiustrendejä hyödyntäen. Pääpalkinnon kävi viime viikolla lunastamassa Jonna, joka vieraili samalla ensimmäistä kertaa asiakkaana Place Divassa. Muutoksen toteutti hiusmuotoilijamme Mia. 

placediva.jpg

”Tämä oli ensimmäinen kertani Place Divassa. Henkilökunta vastaanotti minut heti ovella, tunnelma oli ystävällinen, miljöö viihtyisä. Tuli upea fiilis olla kampaamossa Oulun kattojen yllä.” Jonna kertoo.

Hiukset, jotka korostavat persoonaasi

Place Divan tiimi antoi ensin omat suosituksensa uudesta hiusväristä ja -mallista. Yhdessä Jonnan omien toiveiden kanssa löydettiin täydellinen yhdistelmä, joka korosti hänen värimaailmaansa parhaiten. 

Jonnan hiukset ennen muutosta.

Jonnan hiukset ennen muutosta.

Leikkaukseen ja värjäyksen lopputulokseen Jonna kertoi olleensa heti tyytyväinen.

”Palvelu oli erinomaista, suuri kiitos tästä. Sain paikalla olevan henkilökunnan suositukset ja mielipiteet oikean hiusvärin valintaan. Omat toiveet huomioiden sain värin, johon olen todella tyytyväinen." Jonna iloitsee. 

Jonnan hiukset muutoksen jälkeen. 

Jonnan hiukset muutoksen jälkeen. 

Uusista hiuksista on aistittavissa maanläheisillä sävyillä luotu rauhallinen skandinaavisten sävyjen harmonia. Hiukset raidoitettiin puhtaalla kylmän vaalealla, jota maustettiin viileän suklaisilla raidoilla. Wellan syksy/talvi värimallistossa inspiraatiota hiusmuotiin onkin haettu luonnosta: kalliomaiset vivahteet, kivet ja skandinaavinen valo ovat vahvasti esillä.

Diva_muutos3.jpg

”Kampaajalta sain vinkkejä nykyisen värin ylläpitämiseen sekä jo ajatusta tulevaan hiusväriin. Palvelu oli mielestäni asiantuntevaa, kykenin luottamaan että hiuksista tulee toiveeni mukaiset. Suosittelen Place Divaa - kokonaisuudessaan miellyttävä kokemus laadukkaassa kampaamossa!” - Jonna.  
 

Haluatko sinäkin syksyn trendien mukaiset uudet hiukset?
Ota yhteyttä kampaamoomme 08 311 1103.