Kevään ja kesän hiusmuoti - löydä suosikkisi!

Divan ajankohtaista-osiosta löydät tietoa hiusmuodista, saat vinkkejä trendikampauksien tekoon sekä kuulet tarjouksistamme ja tuoteuutuuksistamme. Kokosimme kevään ja kesän hiustrendeistä omat suosikkimme kevään ensimmäiseen julkaisuun. 

PERSONOITU VÄRJÄYSTEKNIIKKA

Personoitu värjäystekniikka tarkoittaa, että värin valinnalla ja sijoittelulla,sekä leikkauksella ja rakenteella viedään kasvojenmuodon määritys pidemmälle. Syntyy valon- ja varjon vuorovaikutus,joka muotoilee kasvojen ääriviivoja. Kyse on värin sijoittelusta ja ilmeikkäämpien sävyjen käyttämisestä korostamaan asiakkaan persoonallisuutta.

VÄRIEN LOISTOA

Nyt elämässä pitää olla väriä! Luonnollisuus ja oman tyvikasvun kasvattaminen ovat out! Tuhkainen tuhka on voittaja vaaleiden sävyjen joukossa, mutta paletissa esiintyy myös joitain lämpimiä sävyjä. Punainen on tullut pitkästä aikaa takaisin. Aijemmin suosittu hento ruusukulta saa rinnalleen intensiivisiä voimakkaita oranssin ja punaisen sävyjä. Sininen, vihreä, pinkki ja muut efektivärit ovat myös käytössä. Raidat voidaan tehdä jopa vapaalla kädellä. 

SILEÄ VS. BOHEEMI

Kevään ja kesän 2017 hiustrendeissä on kaksi suuntaa. Toinen on tiukasti geelillä taakse vedetty look tai toisaalta toinen tyyli antaa hiusten lentää vapaasti. Rosa-Marialla kuvassa rento isoista kiharoista ja hennosta letistä koostuva kampaus. 

Malli: Rosa-Maria Ryyti. Kampaus: Place Diva Minna Ylitalo.

Malli: Rosa-Maria Ryyti. Kampaus: Place Diva Minna Ylitalo.

OTSATUKALLA RYHTIÄ KASVOILLE

Otsatukka voi olla pitkä tai lyhyt, selkeä, sileä tai sotkuinen. Kaikki versiot ovat muodissa.

KAMPAUKSET

Kesän harjaustyyli on isoja, ylhäälle kerättyjä hiuksia tai että hiukset ovat vain osittain ylhäällä. Lookki voi olla erittäin muhkea ja sotkuinen tai selkeän tyylikäs. Myös Letit kuuluvat niin juhlaan- kuin arkeenkin. Pienet tyttömäiset punokset ja isot muhkeat letit käyvät jopa hääkampauksesta.

Kampaus: Place Diva Päivi Issakainen

Kampaus: Place Diva Päivi Issakainen

Kiharat ovat hauskin trendi keväällä 2017 ja ne saavat olla isoja ja rohkeita. Toisaalta afromainen, kapealla tikkuraudalla toteutettu pikku-kihara on huippumuodikas.

Sivuponnarit ja alhaalle punotut nutturat ovat kesän juttuja. Hiusta voi myös kiertää eli tvistata ,jolloin se on helppo kiinnittää rennon boheemisti.

Miesten kuuminta tulevaa ovat pottatukat ja valkoiset tennissukat.