Wella Syksy / Talvi 2017

Wella2017_kansi.jpg

The New Form By Past Forward 

Rehellistä, mukavaa, mutkatonta

Käsityönä luotu estetiikka määrittelee uuden tunteellisuuden hiuksissa ja kauneudessa. Ylisliipatun täydellisyyden aika on ohi. Sen sijaan tyylit ovat rohkeita kaikessa normaaliudessaan: rehellisiä, mukavia ja mutkattomia.

Illumina color - Cool Supreme

Illumina color - Cool Supreme

Leikkauksellinen, kerrostettu ja porrastettu

Hiustrendit ovat entistä enemmän leikkauksellisia, kerrostettuja ja porrastettuja. Aikaisemmin painotettiin voimakkaita värejä (sininen, violetti, vahva kupari, petrooli, vihreä) ja viimeistelyssä näkyi kiharaa ja laineita. 

Textured Light shows 

Textured Light shows 

Pehmeät, intensiiviset ja maanläheiset sävyt

Nyt värit ovat vaimeita, pehmeän intensiivisiä ja sävyt maanläheisiä. Inspiraatiota hiusmuotiin on haettu luonnosta: kalliomaiset vivahteet, kivet ja skandinaavinen valo. Ruskeaa, beigeä, hiekkaa ja pehmeyttä voidaan twistata ripauksella entisiä värejä. 

Le Beige - Transformative contouring

Le Beige - Transformative contouring

Luonnollisuus ja rento viimeistely

Hiukset viimeistellään rennon "ei laitetusti". Hollywood kihara on out. Liikkuvuutta ja kaarevuutta saa kätevästi tehtyä muotoiluraudalla. Tuotteina voi käyttää esim. suola- tai sokerisuihketta hiuksiin puristelemalla tai kuivashampoota lakan sijasta. Otsatukassa puolestaan on aistittavissa 60/70-luvun meininkiä. 

Le Beige - Delicate contouring

Le Beige - Delicate contouring

Kuvat Wella
Teksti: Maria Stenroth