Muodonmuutos Wellan syksyn trendisävyin

coutre_color_red_bronze.jpg

Suuren suosion saavuttaneen Wella-kilpailumme pääpalkinnon voittanut Marika Heikkilä kävi lunastamassa uuden hiustyylin Place Divassa. Uuden värin ja leikkauksen toteutti hiusmuotoilijamme Päivi Issakainen.

Uutta ryhtiä pitkiin hiuksiin

Marikan tullessa kampaamoon hiukset olivat pitkät ja tasamittaiset. Hiusten lähtötilanne oli väriltään mustahko. Place Divan hiusmuotoilijat ideoivat yhdessä uuden hiustyylin, joka korostaisi Marikan kasvojen piirteitä ja sävyjä.

“Kun saavuin Place Divaan, ihastuin paikan valoisuuteen, rauhallisuuteen ja kohteliaiseen palveluun - kaikki oli täydellistä!”

Marika_vanhathiukset_placediva.jpg
Marika_vanhathiukset2_placediva.jpg

Oikean sävyn löytäminen

Uutta väriä luodessa, päätettiin hieman purkaa hiusten tummuutta, jotta pohja saataisiin pehmeämmäksi. Raidoissa hehkuu poltettu tiili, pohjan jäädessä vaalean lämpimänruskean sävyiseksi. Esivaalennuksen jälkeen pohjaan saatiinkin upea rusinamainen sävy.

“Kampaaja loihti minulle uskomattoman ihanan uuden tyylin, johon rakastuin täysin. Aion pitää samaa mallia kyllä kauan.“

Marika_uudet_hiukset_place_diva2.jpg
Marika_uudet_hiukset_place_diva.jpg
marika lähikuva.jpg

“Suosittelen paikkaa ihan jokaiselle ihmiselle, oli niin ihana kampaaja ja lämminhenkinen kampaamo” Marika Heikkilä iloitsee.