Wella Syksy 2018

PURE CHROMA NONTOURING

A_W_2018_TREND_dblondi.png

Klassikkomalleja lähestytään nyt harkitusti monokromisilla sävyillä, jotka tuovat hiukseen pehmeyttä ja auttavat luomaan kauniin yhdenmukaistetun lookin.

Syksyn värimaailma

Wellan syksyn 2018 väripalettia hallitsevat punainen ja sininen, mausteenaan ripaus mustaa. Värimaailma koostuu tästä kolmen värin perheestä, joiden käyttö näkyy hiuksissa eri syvyyksinä, vahvuuksina sekä hiuksen pintaan luotuina valoalueina.

Rusinanmusta, viileä hopea, laventelin harmaa, syvä meren sininen, taivaan sininen, vaaleanpunahtava nude, sekä tiilin ja kirsikan punainen ovat nyt in.

Leikkaukset

Tänä syksynä muodissa ovat klassiset leukaluun mittaiset polkat, lyhyet päätämyötäilevät leikkaukset sekä hartiamittaiset pehmeästi kerrostetut hiukset. Erityisesti tylpästi leikatut mallit ovat suosittuja.

Muodot

Otsahiukset ovat kulmakarvoja hiveleviä ja pehmeästi pyöristyviä. Hiukset taipuvat kauniisti kasvoja kehystäen. Muotoilussa käytetään pyöröharjaa ja kiharrinta, joilla luodaan luonnollinen ilmavasti laskeutuva kihara. Viimeistelyn toinen muodinkärki on pehmeän pyöreän täydellinen vastakohta, eli supersileä lähes lasimainen pinta.


Ota syyslookkisi haltuun!

Millainen on sinun syyslookkisi? Varaa aika, niin löydetään yhdessä sinun parhaita puolia ja luonnettasi korostava hiusmalli! Wellalta löytyy jokaiselle täydellinen väriyhdistelmä!

Soita: 08 311 1103 - We make you shine!