Muodonmuutos Wellan syksyn trendisävyin

coutre_color_red_bronze.jpg

Suuren suosion saavuttaneen Wella-kilpailumme pääpalkinnon voittanut Marika Heikkilä kävi lunastamassa uuden hiustyylin Place Divassa. Uuden värin ja leikkauksen toteutti hiusmuotoilijamme Päivi Issakainen.

Uutta ryhtiä pitkiin hiuksiin

Marikan tullessa kampaamoon hiukset olivat pitkät ja tasamittaiset. Hiusten lähtötilanne oli väriltään mustahko. Place Divan hiusmuotoilijat ideoivat yhdessä uuden hiustyylin, joka korostaisi Marikan kasvojen piirteitä ja sävyjä.

“Kun saavuin Place Divaan, ihastuin paikan valoisuuteen, rauhallisuuteen ja kohteliaiseen palveluun - kaikki oli täydellistä!”

Marika_vanhathiukset_placediva.jpg
Marika_vanhathiukset2_placediva.jpg

Oikean sävyn löytäminen

Uutta väriä luodessa, päätettiin hieman purkaa hiusten tummuutta, jotta pohja saataisiin pehmeämmäksi. Raidoissa hehkuu poltettu tiili, pohjan jäädessä vaalean lämpimänruskean sävyiseksi. Esivaalennuksen jälkeen pohjaan saatiinkin upea rusinamainen sävy.

“Kampaaja loihti minulle uskomattoman ihanan uuden tyylin, johon rakastuin täysin. Aion pitää samaa mallia kyllä kauan.“

Marika_uudet_hiukset_place_diva2.jpg
Marika_uudet_hiukset_place_diva.jpg
marika lähikuva.jpg

“Suosittelen paikkaa ihan jokaiselle ihmiselle, oli niin ihana kampaaja ja lämminhenkinen kampaamo” Marika Heikkilä iloitsee.

Wella Syksy 2018

PURE CHROMA NONTOURING

A_W_2018_TREND_dblondi.png

Klassikkomalleja lähestytään nyt harkitusti monokromisilla sävyillä, jotka tuovat hiukseen pehmeyttä ja auttavat luomaan kauniin yhdenmukaistetun lookin.

Syksyn värimaailma

Wellan syksyn 2018 väripalettia hallitsevat punainen ja sininen, mausteenaan ripaus mustaa. Värimaailma koostuu tästä kolmen värin perheestä, joiden käyttö näkyy hiuksissa eri syvyyksinä, vahvuuksina sekä hiuksen pintaan luotuina valoalueina.

Rusinanmusta, viileä hopea, laventelin harmaa, syvä meren sininen, taivaan sininen, vaaleanpunahtava nude, sekä tiilin ja kirsikan punainen ovat nyt in.

Leikkaukset

Tänä syksynä muodissa ovat klassiset leukaluun mittaiset polkat, lyhyet päätämyötäilevät leikkaukset sekä hartiamittaiset pehmeästi kerrostetut hiukset. Erityisesti tylpästi leikatut mallit ovat suosittuja.

Muodot

Otsahiukset ovat kulmakarvoja hiveleviä ja pehmeästi pyöristyviä. Hiukset taipuvat kauniisti kasvoja kehystäen. Muotoilussa käytetään pyöröharjaa ja kiharrinta, joilla luodaan luonnollinen ilmavasti laskeutuva kihara. Viimeistelyn toinen muodinkärki on pehmeän pyöreän täydellinen vastakohta, eli supersileä lähes lasimainen pinta.


Ota syyslookkisi haltuun!

Millainen on sinun syyslookkisi? Varaa aika, niin löydetään yhdessä sinun parhaita puolia ja luonnettasi korostava hiusmalli! Wellalta löytyy jokaiselle täydellinen väriyhdistelmä!

Soita: 08 311 1103 - We make you shine!

Kuuden naisen avioliitto - Place Divan tarina

diva-ryhmakuva.jpg

Mian, Minnan, Mansikan, Päivin, Kirsin ja Mustikan tiet kohtasivat 2000-luvun alussa samassa huipputason kampaamossa Oulussa.  Tässä työpaikassa hiottiin moderneja hiustekniikoita ja panostettiin laadukkaaseen asiakaspalveluun. Yrittäjän lopettaessa toimintansa Oulussa, oli aika toimia. Place Diva syntyi kahdessa viikossa kuuden nuoren naisen palavasta halusta alkaa yrittäjäksi. Nämä kaksi viikkoa sisälsivät 14 ympäripyöreää työpäivää, naisyrittäjien lainan hakemisen ja saamisen, osakeyhtiön perustamisen, huonekalujen etsimisen, tilan sisustamisen ja nimen keksimisen – 336 tuntia, jotka vietettiin luovuuden aallonharjalla.

Yritykselle tarvittiin nimi, joka viestisi tasokkaasta palvelusta ja houkuttelisi asiakkaat nauttimaan siitä Stockmann-korttelin huipulle.  Kaikilla oli yksi yö aikaa keksiä nimivaihtoehtoja. Minnan ehdotus Diva-sanasta vei voiton. DIVA – jumalatar, tähtinäyttelijätär, egoisti, erityisen vaativa ja pikkutarkka henkilö. Täydellinen nimi kuuden naisomistajan kampaamolle. Nimi kaipasi kuitenkin vielä jonkin trendikkään etuliitteen, koska pelkkä Diva ei mennyt kaupparekisterissä läpi. Näin syntyi Place Diva – paikka tyylikkäille oululaisille! Ongelmiakin kohdattiin. Rohkeasti yrittäjyyteen hypänneiden nuorten naisten alkutaipaleen yksi suurimmista pulmista oli se, miten erottaa kaksi Mariaa toisistaan? Ongelma ratkesi eräänä iltana Helsingissä Wellan koulutuksessa, kun toisella Marialla oli päällään farkkutakki ja toisella punainen pusero – siinähän se! Mustikka ja Mansikka – kuin kaksi marjaa!

Tilojen sisustuksessa ei turhia tuhlailtu, mutta tyylistäkään ei oltu valmiita tinkimään. Ensimmäiset hyllyt myymälään tehtiinkin Päivin talon rakennustyömaalla lojuneista kiviharkoista ja maalatuista liimapuulevyistä. Odotusaulaa sisustettiin edullisin puutarhatuolein ja tiloissa toimineelta entiseltä työnantajalta napattiin vielä vanha tuttu puhelinnumero, jotta asiakkaat varmasti löytäisivät uuteen upeaan liikkeeseen.

Matkan varrella Place Divassa ovat asiakkaita palvelleet myös useat kosmetologit, hieroja ja kynsitaiteilija. Avasipa Place Diva nonstop-liikkeen Stockmannin alakertaan, josta kuitenkin päätettiin luopua vuonna 2008 ja toimintaa jatkettiin yläkerran valoisissa tiloissa remontin siivittämänä. Kuuden naisen iloisen energistä palvelua tulivat sittemmin täydentämään Jaana ja Anna, jotka vakiinnuttivat paikkansa divalaisina nopeasti.

Kuluneet yhteiset vuodet ovat vahvistaneet tätä hurmaavaa kuuden naisen avioliittoa, jossa on jaettu elämän ilot, surut sekä kuplivat kuohuviinit! Pisimmät asiakassuhteet ovat yhtä vanhoja kuin Divan tarina – tänä vuonna 17 vuotta! Place Diva jatkaa Oulun huipulla valoisissa avarissa tiloissaan saaden kaikki asiakkaat säihkymään!

Place Diva – We make you shine!

WellaColor-kilpailun pääpalkinto

Syksyn kilpailussamme pääpalkintona oli hiustenvärjäys ja -leikkaus Wellan syksy/talvi hiustrendejä hyödyntäen. Pääpalkinnon kävi viime viikolla lunastamassa Jonna, joka vieraili samalla ensimmäistä kertaa asiakkaana Place Divassa. Muutoksen toteutti hiusmuotoilijamme Mia. 

placediva.jpg

”Tämä oli ensimmäinen kertani Place Divassa. Henkilökunta vastaanotti minut heti ovella, tunnelma oli ystävällinen, miljöö viihtyisä. Tuli upea fiilis olla kampaamossa Oulun kattojen yllä.” Jonna kertoo.

Hiukset, jotka korostavat persoonaasi

Place Divan tiimi antoi ensin omat suosituksensa uudesta hiusväristä ja -mallista. Yhdessä Jonnan omien toiveiden kanssa löydettiin täydellinen yhdistelmä, joka korosti hänen värimaailmaansa parhaiten. 

Jonnan hiukset ennen muutosta.

Jonnan hiukset ennen muutosta.

Leikkaukseen ja värjäyksen lopputulokseen Jonna kertoi olleensa heti tyytyväinen.

”Palvelu oli erinomaista, suuri kiitos tästä. Sain paikalla olevan henkilökunnan suositukset ja mielipiteet oikean hiusvärin valintaan. Omat toiveet huomioiden sain värin, johon olen todella tyytyväinen." Jonna iloitsee. 

Jonnan hiukset muutoksen jälkeen. 

Jonnan hiukset muutoksen jälkeen. 

Uusista hiuksista on aistittavissa maanläheisillä sävyillä luotu rauhallinen skandinaavisten sävyjen harmonia. Hiukset raidoitettiin puhtaalla kylmän vaalealla, jota maustettiin viileän suklaisilla raidoilla. Wellan syksy/talvi värimallistossa inspiraatiota hiusmuotiin onkin haettu luonnosta: kalliomaiset vivahteet, kivet ja skandinaavinen valo ovat vahvasti esillä.

Diva_muutos3.jpg

”Kampaajalta sain vinkkejä nykyisen värin ylläpitämiseen sekä jo ajatusta tulevaan hiusväriin. Palvelu oli mielestäni asiantuntevaa, kykenin luottamaan että hiuksista tulee toiveeni mukaiset. Suosittelen Place Divaa - kokonaisuudessaan miellyttävä kokemus laadukkaassa kampaamossa!” - Jonna.  
 

Haluatko sinäkin syksyn trendien mukaiset uudet hiukset?
Ota yhteyttä kampaamoomme 08 311 1103.

Wella Syksy / Talvi 2017

Wella2017_kansi.jpg

The New Form By Past Forward 

Rehellistä, mukavaa, mutkatonta

Käsityönä luotu estetiikka määrittelee uuden tunteellisuuden hiuksissa ja kauneudessa. Ylisliipatun täydellisyyden aika on ohi. Sen sijaan tyylit ovat rohkeita kaikessa normaaliudessaan: rehellisiä, mukavia ja mutkattomia.

Illumina color - Cool Supreme

Illumina color - Cool Supreme

Leikkauksellinen, kerrostettu ja porrastettu

Hiustrendit ovat entistä enemmän leikkauksellisia, kerrostettuja ja porrastettuja. Aikaisemmin painotettiin voimakkaita värejä (sininen, violetti, vahva kupari, petrooli, vihreä) ja viimeistelyssä näkyi kiharaa ja laineita. 

Textured Light shows 

Textured Light shows 

Pehmeät, intensiiviset ja maanläheiset sävyt

Nyt värit ovat vaimeita, pehmeän intensiivisiä ja sävyt maanläheisiä. Inspiraatiota hiusmuotiin on haettu luonnosta: kalliomaiset vivahteet, kivet ja skandinaavinen valo. Ruskeaa, beigeä, hiekkaa ja pehmeyttä voidaan twistata ripauksella entisiä värejä. 

Le Beige - Transformative contouring

Le Beige - Transformative contouring

Luonnollisuus ja rento viimeistely

Hiukset viimeistellään rennon "ei laitetusti". Hollywood kihara on out. Liikkuvuutta ja kaarevuutta saa kätevästi tehtyä muotoiluraudalla. Tuotteina voi käyttää esim. suola- tai sokerisuihketta hiuksiin puristelemalla tai kuivashampoota lakan sijasta. Otsatukassa puolestaan on aistittavissa 60/70-luvun meininkiä. 

Le Beige - Delicate contouring

Le Beige - Delicate contouring

Kuvat Wella
Teksti: Maria Stenroth

 

 

 

Kevään ja kesän hiusmuoti - löydä suosikkisi!

Divan ajankohtaista-osiosta löydät tietoa hiusmuodista, saat vinkkejä trendikampauksien tekoon sekä kuulet tarjouksistamme ja tuoteuutuuksistamme. Kokosimme kevään ja kesän hiustrendeistä omat suosikkimme kevään ensimmäiseen julkaisuun. 

PERSONOITU VÄRJÄYSTEKNIIKKA

Personoitu värjäystekniikka tarkoittaa, että värin valinnalla ja sijoittelulla,sekä leikkauksella ja rakenteella viedään kasvojenmuodon määritys pidemmälle. Syntyy valon- ja varjon vuorovaikutus,joka muotoilee kasvojen ääriviivoja. Kyse on värin sijoittelusta ja ilmeikkäämpien sävyjen käyttämisestä korostamaan asiakkaan persoonallisuutta.

VÄRIEN LOISTOA

Nyt elämässä pitää olla väriä! Luonnollisuus ja oman tyvikasvun kasvattaminen ovat out! Tuhkainen tuhka on voittaja vaaleiden sävyjen joukossa, mutta paletissa esiintyy myös joitain lämpimiä sävyjä. Punainen on tullut pitkästä aikaa takaisin. Aijemmin suosittu hento ruusukulta saa rinnalleen intensiivisiä voimakkaita oranssin ja punaisen sävyjä. Sininen, vihreä, pinkki ja muut efektivärit ovat myös käytössä. Raidat voidaan tehdä jopa vapaalla kädellä. 

SILEÄ VS. BOHEEMI

Kevään ja kesän 2017 hiustrendeissä on kaksi suuntaa. Toinen on tiukasti geelillä taakse vedetty look tai toisaalta toinen tyyli antaa hiusten lentää vapaasti. Rosa-Marialla kuvassa rento isoista kiharoista ja hennosta letistä koostuva kampaus. 

Malli: Rosa-Maria Ryyti. Kampaus: Place Diva Minna Ylitalo.

Malli: Rosa-Maria Ryyti. Kampaus: Place Diva Minna Ylitalo.

OTSATUKALLA RYHTIÄ KASVOILLE

Otsatukka voi olla pitkä tai lyhyt, selkeä, sileä tai sotkuinen. Kaikki versiot ovat muodissa.

KAMPAUKSET

Kesän harjaustyyli on isoja, ylhäälle kerättyjä hiuksia tai että hiukset ovat vain osittain ylhäällä. Lookki voi olla erittäin muhkea ja sotkuinen tai selkeän tyylikäs. Myös Letit kuuluvat niin juhlaan- kuin arkeenkin. Pienet tyttömäiset punokset ja isot muhkeat letit käyvät jopa hääkampauksesta.

Kampaus: Place Diva Päivi Issakainen

Kampaus: Place Diva Päivi Issakainen

Kiharat ovat hauskin trendi keväällä 2017 ja ne saavat olla isoja ja rohkeita. Toisaalta afromainen, kapealla tikkuraudalla toteutettu pikku-kihara on huippumuodikas.

Sivuponnarit ja alhaalle punotut nutturat ovat kesän juttuja. Hiusta voi myös kiertää eli tvistata ,jolloin se on helppo kiinnittää rennon boheemisti.

Miesten kuuminta tulevaa ovat pottatukat ja valkoiset tennissukat.