WellaColor-kilpailun pääpalkinto

Syksyn kilpailussamme pääpalkintona oli hiustenvärjäys ja -leikkaus Wellan syksy/talvi hiustrendejä hyödyntäen. Pääpalkinnon kävi viime viikolla lunastamassa Jonna, joka vieraili samalla ensimmäistä kertaa asiakkaana Place Divassa. Muutoksen toteutti hiusmuotoilijamme Mia. 

placediva.jpg

”Tämä oli ensimmäinen kertani Place Divassa. Henkilökunta vastaanotti minut heti ovella, tunnelma oli ystävällinen, miljöö viihtyisä. Tuli upea fiilis olla kampaamossa Oulun kattojen yllä.” Jonna kertoo.

Hiukset, jotka korostavat persoonaasi

Place Divan tiimi antoi ensin omat suosituksensa uudesta hiusväristä ja -mallista. Yhdessä Jonnan omien toiveiden kanssa löydettiin täydellinen yhdistelmä, joka korosti hänen värimaailmaansa parhaiten. 

Jonnan hiukset ennen muutosta.

Jonnan hiukset ennen muutosta.

Leikkaukseen ja värjäyksen lopputulokseen Jonna kertoi olleensa heti tyytyväinen.

”Palvelu oli erinomaista, suuri kiitos tästä. Sain paikalla olevan henkilökunnan suositukset ja mielipiteet oikean hiusvärin valintaan. Omat toiveet huomioiden sain värin, johon olen todella tyytyväinen." Jonna iloitsee. 

Jonnan hiukset muutoksen jälkeen. 

Jonnan hiukset muutoksen jälkeen. 

Uusista hiuksista on aistittavissa maanläheisillä sävyillä luotu rauhallinen skandinaavisten sävyjen harmonia. Hiukset raidoitettiin puhtaalla kylmän vaalealla, jota maustettiin viileän suklaisilla raidoilla. Wellan syksy/talvi värimallistossa inspiraatiota hiusmuotiin onkin haettu luonnosta: kalliomaiset vivahteet, kivet ja skandinaavinen valo ovat vahvasti esillä.

Diva_muutos3.jpg

”Kampaajalta sain vinkkejä nykyisen värin ylläpitämiseen sekä jo ajatusta tulevaan hiusväriin. Palvelu oli mielestäni asiantuntevaa, kykenin luottamaan että hiuksista tulee toiveeni mukaiset. Suosittelen Place Divaa - kokonaisuudessaan miellyttävä kokemus laadukkaassa kampaamossa!” - Jonna.  
 

Haluatko sinäkin syksyn trendien mukaiset uudet hiukset?
Ota yhteyttä kampaamoomme 08 311 1103.

Jaanan työpäivät loppuvuodelle

Place_diva_Jaana_Kiljander.JPG

Meidän ihana Jaana palaa mammalomalta 4.9. alkaen. Jaana vaihtaa mammaloman opintoihin ja käy meitä ja asiakkaita ilahduttamassa opintojen ohessa Place Divassa. Päivitämme Jaanan työajat reaaliajassa nettisivuille.

pe 10.11,  la 11.11
pe 24.11,  la 25.11   
pe 1.12
la 16.12, ma 18.12
to 21.12, ke 27.12,  to 28.12,  pe 29.12

Löydät ne myös Tiimi-osiosta Jaanan kuvan alta eli täältä.

 

Ihanaa päästä taas hommiin! Tulkaa moikkaamaan, ajat varattavissa heti!
terkuin Jaana

diva_kampaamo-6.jpg

Wella Syksy / Talvi 2017

Wella2017_kansi.jpg

The New Form By Past Forward 

Rehellistä, mukavaa, mutkatonta

Käsityönä luotu estetiikka määrittelee uuden tunteellisuuden hiuksissa ja kauneudessa. Ylisliipatun täydellisyyden aika on ohi. Sen sijaan tyylit ovat rohkeita kaikessa normaaliudessaan: rehellisiä, mukavia ja mutkattomia.

Illumina color - Cool Supreme

Illumina color - Cool Supreme

Leikkauksellinen, kerrostettu ja porrastettu

Hiustrendit ovat entistä enemmän leikkauksellisia, kerrostettuja ja porrastettuja. Aikaisemmin painotettiin voimakkaita värejä (sininen, violetti, vahva kupari, petrooli, vihreä) ja viimeistelyssä näkyi kiharaa ja laineita. 

Textured Light shows 

Textured Light shows 

Pehmeät, intensiiviset ja maanläheiset sävyt

Nyt värit ovat vaimeita, pehmeän intensiivisiä ja sävyt maanläheisiä. Inspiraatiota hiusmuotiin on haettu luonnosta: kalliomaiset vivahteet, kivet ja skandinaavinen valo. Ruskeaa, beigeä, hiekkaa ja pehmeyttä voidaan twistata ripauksella entisiä värejä. 

Le Beige - Transformative contouring

Le Beige - Transformative contouring

Luonnollisuus ja rento viimeistely

Hiukset viimeistellään rennon "ei laitetusti". Hollywood kihara on out. Liikkuvuutta ja kaarevuutta saa kätevästi tehtyä muotoiluraudalla. Tuotteina voi käyttää esim. suola- tai sokerisuihketta hiuksiin puristelemalla tai kuivashampoota lakan sijasta. Otsatukassa puolestaan on aistittavissa 60/70-luvun meininkiä. 

Le Beige - Delicate contouring

Le Beige - Delicate contouring

Kuvat Wella
Teksti: Maria Stenroth

 

 

 

Kevään ja kesän hiusmuoti - löydä suosikkisi!

Divan ajankohtaista-osiosta löydät tietoa hiusmuodista, saat vinkkejä trendikampauksien tekoon sekä kuulet tarjouksistamme ja tuoteuutuuksistamme. Kokosimme kevään ja kesän hiustrendeistä omat suosikkimme kevään ensimmäiseen julkaisuun. 

PERSONOITU VÄRJÄYSTEKNIIKKA

Personoitu värjäystekniikka tarkoittaa, että värin valinnalla ja sijoittelulla,sekä leikkauksella ja rakenteella viedään kasvojenmuodon määritys pidemmälle. Syntyy valon- ja varjon vuorovaikutus,joka muotoilee kasvojen ääriviivoja. Kyse on värin sijoittelusta ja ilmeikkäämpien sävyjen käyttämisestä korostamaan asiakkaan persoonallisuutta.

VÄRIEN LOISTOA

Nyt elämässä pitää olla väriä! Luonnollisuus ja oman tyvikasvun kasvattaminen ovat out! Tuhkainen tuhka on voittaja vaaleiden sävyjen joukossa, mutta paletissa esiintyy myös joitain lämpimiä sävyjä. Punainen on tullut pitkästä aikaa takaisin. Aijemmin suosittu hento ruusukulta saa rinnalleen intensiivisiä voimakkaita oranssin ja punaisen sävyjä. Sininen, vihreä, pinkki ja muut efektivärit ovat myös käytössä. Raidat voidaan tehdä jopa vapaalla kädellä. 

SILEÄ VS. BOHEEMI

Kevään ja kesän 2017 hiustrendeissä on kaksi suuntaa. Toinen on tiukasti geelillä taakse vedetty look tai toisaalta toinen tyyli antaa hiusten lentää vapaasti. Rosa-Marialla kuvassa rento isoista kiharoista ja hennosta letistä koostuva kampaus. 

Malli: Rosa-Maria Ryyti. Kampaus: Place Diva Minna Ylitalo.

Malli: Rosa-Maria Ryyti. Kampaus: Place Diva Minna Ylitalo.

OTSATUKALLA RYHTIÄ KASVOILLE

Otsatukka voi olla pitkä tai lyhyt, selkeä, sileä tai sotkuinen. Kaikki versiot ovat muodissa.

KAMPAUKSET

Kesän harjaustyyli on isoja, ylhäälle kerättyjä hiuksia tai että hiukset ovat vain osittain ylhäällä. Lookki voi olla erittäin muhkea ja sotkuinen tai selkeän tyylikäs. Myös Letit kuuluvat niin juhlaan- kuin arkeenkin. Pienet tyttömäiset punokset ja isot muhkeat letit käyvät jopa hääkampauksesta.

Kampaus: Place Diva Päivi Issakainen

Kampaus: Place Diva Päivi Issakainen

Kiharat ovat hauskin trendi keväällä 2017 ja ne saavat olla isoja ja rohkeita. Toisaalta afromainen, kapealla tikkuraudalla toteutettu pikku-kihara on huippumuodikas.

Sivuponnarit ja alhaalle punotut nutturat ovat kesän juttuja. Hiusta voi myös kiertää eli tvistata ,jolloin se on helppo kiinnittää rennon boheemisti.

Miesten kuuminta tulevaa ovat pottatukat ja valkoiset tennissukat.